Bob Bamont's Websites of Albania
AAAL
Abissnet - Internet Services Provider
ADANet ISP
Agjencia e Prokurimit Publik
Albania - Drejtoria e Peshkimit - Tirana
Albania Mines Action Executive - AMAE
Albania-EU EEC
Albanian Agricultural Association
Albanian Data Network
Albanian Development Agency for Small and Medium Enterprises
Albanian Fiber Backbone
Albanian Securities Commission - Komisioni Iletrave Me Vlere
Albtelecom
AMC
American Chamber of Commerce in Albania
Autoriteti Mbikeqyres i Sigurimeve
Banka Kombtare Tregtare
Berati - Qytet Muze
British Council Albania
Chamber of Comerce and Industry ofTirana
Children's Human Rights Centre of Albania
Departamenti i Administrates Publike
Drejtoria e Prgjithshme e Shrbimit t Transportit Rrugor
Drejtoria e Prgjithshme e Standardizimit
Edil Al-It
Faculty of Natural Sciences
Fondacioni Shqiptar per Personat me Aftesi te Kufizuara
Gazeta prjavshme ABC
Gef Sgp Albania
Gjykata e Lart
Gjykata Kushtetuese
Hotels in Tirana, Albania - Hotel Mondial
ICAA / QNASH
Infobus - Albania
INSTAT & UNICEF
Instituti i Modelimeve ne Biznes
Intellectual Communication Center - Albania
Interalb-Internet Service Provider (ISP) in Albania
Kesh
Keshilli Kombetar i Radios dhe Televizionit (KKRT)
KLD - Keshilli i Larte i Drejtesise
KOKSH
Komanda e Doktrinave dhe e Stervitjes
Komanda e Mbeshtetjes Logjistike
Komanda Forcave Ajrore Shqiptare
Komanda Forcave Detare Shqiptare
Komanda Forcave Tokesore Shqiptare
Komiteti Shqiptar i Helsinkit
KSHC
Kurse ne Shqiperi
LGP - The United Nations Development Programme (UNDP) Albania
Lincoln Division for Information Technology
Magic Tours - Albania
Millennium Development Goals (MDG) in Albania
Ministria e Ekonomis
Ministria e Integrimit
Ministria e Rendit Publik
Ministria e Transporteve dhe Telekomunikacioneve t Shqipris
Ministria Ekonomise
Ministry of Foreign Affairs, Albania
Miresevini ne faqen tone online
Miresevini ne Gazeta Panorama - Albania, Tirane
Open Society Foundation of Albania
Partia Socialiste e Shqiperise
Partia Socialiste e Shqipris
Pasaporta Europiane e Ekspertit ne Kompjuter
Polytechnic University of Tirana
President's Home Page
Qendra e Aleances Gjinore per Zhvillim
Qendra e Publikimeve Zyrtare
Raiffeisen Bank Albania
Republika e Shqiperise
Republika e Shqiperise - Ministria e Mbrojtjes
Revista Monitor
SAN
SBCA Project
SEDA
Shkolla e Magjistraturs s Republiks s Shqipris
Shtabi i Pergjithshem i Forcave te Armatosura
Teuleda
Union Travel - Agjensia juaj e udhetimit
United Nations Development Programme (UNDP) in Albania
United Nations in Albania
Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë
University of New York Tirana - UNYT
Vodafone Albania
Home / Top Level Domains / Websites of Albania /